Wow Bodrum Resort

Bezienswaardigheden

Bodrum dé vakantie om er lekker tussenuit te gaan voor 1 of 2 vakantieweken. De belangrijkste tip is om een auto te huren tijdens jouw vakantie. Er zijn veel indrukwekkende plekken die je kan bezoeken als je tijdens je vakantie een auto ter beschikking hebt. Er zijn veel leuke, maar vooral mooie baaitjes te bezoeken. Naar de baaitjes zijn er natuurlijk ook veel leuke en gezellige restaurants om een hapje of een drankje te doen.

Schiereiland bodrum

De luxe villa’s tegen de bergwanden, het uitzicht is erg populair onder toeristen. Dorpjes die je zeker moet bezoeken zijn Torba, Yalikavak en Gümüslük. De laatst genoemde stad staat namelijk bekend als dé vissersstad van Turkije. Als je van vis houdt dan is het zeker aan te raden om hier eens uit eten te gaan!

De Midtown Mall

Als je van shoppen houdt dan is het zeker aan te raden om de Midtown Mall te bezoeken. Een enorm groot winkelcentrum met grote bekende winkelketens. Ook handig wanneer je koffie spoorloos is verdwenen tijdens jouw reis of op een regenachtige dag.

Huur een boot

Maak een zeiltocht langs de mooie kust van Bodrum. De prachtige kust heeft een helderblauw water en veel mooie stranden. Ook deze zijn te bereiken met de boot. Je kan kiezen om zelf een boot te huren en zelf de mooiste plekken ontdekken. Als je liever niet zelf wil varen dan kan je de boottocht ook via een excursie gaan doen. Het voordeel hiervan is dat je eigen eten mee kan nemen dat voor jou wordt klaargemaakt.

Verdiep je in de Turkse cultuur

Een rijde geschiedenis met Griekse invloed. Het Griekse eiland Kos ligt op een niet al te verre afstand van Bodrum. In de geschiedenis van Bodrum is deze stad bezeten door de Grieken. Vandaar dat je veel witte huizen met blauwe details ziet. Het kasteel van Bodrum is een echte aanrader. Je ziet het kasteel vanuit de hele stad. Ook is Amphitheater ook een must! Een Grieks theater met uitzicht over de hele kustlijn.